Find kontorlokaler på Lolland

Er du på udkig efter et ledigt kontorlokale på Lolland, så er du kommet til det rette sted. På Ejendomstorvet.dk er du sikker på at finde det bedste og bredeste udbud af ledige kontorlokaler på hele Lolland og i hele Lolland Kommune, da vi viser dig kontorejendomme, kontorlokaler til salg og kontorlejemål fra mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find kontorlokaler på Lolland

Lige nu ser du både kontorlokaler til salg og kontorlokaler til leje på Lolland, men måske er du mere interesseret i enten at købe eller leje et kontor på Lolland? Herunder får du en kort oversigt over, hvornår det bedst kan betale sig at leje kontorlokaler eller købe kontorlokaler.

Kontor til leje på Lolland

Overvejer du at leje et kontor på Lolland, så kan du med fordel vælge kun at se kontorlokaler til leje på Lolland.

Er du endnu ikke sikker på, hvorvidt du skal vælge et kontor til leje eller et kontor til salg, så får du lige nogle af de fordele, der kan være, når du vælger at leje et kontorlejemål:

Er dette noget du genkender som fordele? Så bør du overveje at leje et kontorlokale på Lolland.

Kontor til salg på Lolland

Drømmer du om at købe et kontor på Lolland, så kan du med fordel vælge blot at se ledige kontorlokaler til salg på Lolland.

Hvis du er i tvivl om et kontor til salg er det rette, så får du nogle af de fordele, der er ved at købe et kontorlokale:

Et kontorlokale på Lolland er attraktivt

Lolland har mange gode ting at byde, hvilket også gør, at kontorlokaler på Lolland er efterspurgte og eftertragtede. Lolland er en del af Region Sjælland og bliver nogle gange kædet sammen med Falster som Lolland Falster.

Lolland er opdelt i to kommuner, nemlig Lolland Kommune og Guldborgssund Kommune. Sidstnævnte kommune dækker også hele Falster.

Infrastrukturen skaber gode rammer for kontorlokaler på Lolland

Lolland er forbundet med Falster tre forskellige steder:

  1. Guldborgsundbroen
  2. Guldborgsundtunnelen
  3. Frederik d. 9's Bro

Udover mindre landevej med unikke udsigter, kan du også tage Sydmotorvejen fra resten af Sjælland, ligesom du har mulighed for at hoppe på et tog til Lolland. Derudover kan du også tage færgeruten Rødby-Puttgarden til Tyskland, hvilket er med til at skabe de bedste rammer for arbejde og kontorlokaler på Lolland.

Femern Bælt-tunnelen øger interessen for kontorlokaler på Lolland

Selvom Femern Bælt-tunnelen, som i daglig tale går under navnet Femern forbindelsen, ikke forventes færdig før 2029, så er den allerede et godt trækplaster for området, som skaber mange arbejdspladser - både på byggepladsen men også hos diverse underleverandører.

Når Femern forbindelsen er færdig vil du blandt andet kunne køre gennem verdens længste sænketunnel fra Rødbyhavn til Puttgarden i bil, på motorcykel, i lastbil eller med tog. Derfor er interessen for kontorlokaler ved Femern Bælt-forbindelsen også allerede stigende. Forventningerne er også, at jo tættere vi kommer på datoen, hvor forbindelsen står færdig, desto større interesse for at finde et kontorlokale nær Femern forbindelsen.

Specificer søgningen og find det rette kontorlokale

Med vores filtermenu, som du finder i venstre side, kan du specificere og filtrere din søgning, så du kun ser de kontorer på Lolland, som faktisk er relevante i forhold til dine angivne kriterier.

Du kan blandt andet sortere ud fra lokaletype, beliggenhed, størrelse og pris.

Se Kontor her: