SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 74B, 6700 Esbjerg

Butik midt i Kongensgade til leje

163.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5374-LType : Detailhandel/butik

Attraktiv beliggenhed i gågaden

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder et yderst velbeliggende og fleksibelt butikslejemål i Kongensgade. Lokalet har en god og synlig placering i gågaden, og har senest været anvendt af modetøjsforretningen Pieces. Det fremstår i pæn stand, og rummer alle de nødvendige faciliteter til god butiksdrift, herunder tilhørende lager- og personalefaciliteter.

Beliggenhed:
Lejemålet har en super beliggenhed midt i Esbjergs alsidige og hyggelige gågade. Denne del af Kongensgade er præget af meget aktivitet med mange daglige strøgkunder og forbipasserende. Som nabobutikker findes bl.a. de store kæder Kop & Kande, Imerco Home, CrossEyes
, og Samsøe & Samsøe. Butiksfacaden udgøres af store vinduespartier, som sikrer de bedste forhold til markedsføring og udstilling.

Beskrivelse:
Lejemålet er beliggende i stueplan i en flot og bevaringsværdig ejendom. Det fordeler sig med henholdsvis 73 m² butik og et kælderrum på 36 m² der omfatter lager/personalerum samt toilet.

Selve butikken fremstår indbydende, og er løbende vedligeholdt. Lokalet er helt regulært og er pt. indrettet til tøjforretning med bl.a. spejle og prøverum, men det byder på mange indretningsmuligheder. Lokalets størrelse gør det muligt at have et godt overblik over hele salgsarealet og kunderne - der er således de bedste forudsætninger for at kunne føre et højt serviceniveau.

Der er ikke parkeringspladser tilhørende lejemålet, men parkeringsforholdene i midtbyen er rigtig gode med flere P-zoner i nærområdet til såvel kunder som personale.

Anvendelse:
Lejemålet fremtræder meget fleksibelt, og har gode anvendelsesmuligheder inden for alle former for butik og detail. Faciliteterne er i top til velfungerende butiksdrift, og beliggenheden i Kongensgade er aldeles attraktiv.

Kontakt Nordicals allerede i dag på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Butik
Tøjforretning

Økonomi

Årlig leje
163.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
163.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.625,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
109 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
335 m²

Faciliteter

Toilet
Kælderrum
Parkeringsplads
Prøverum
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere