SENEST SET
FAVORITTER

Clausholmvej 27E, 8960 Randers SØ

RANDERS SØ/Kristrup - Højloftet isoleret

193.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000425Type : Lager & Produktion

Velegnet til f.eks. mindre produktionsvirksomhed, smedeværksted, autoklargøring, mindre transport-/distributionsfirma med behov

Her får du en stor isoleret lager- eller produktionshal med god portadgang og et attraktivt udenomsareal til parkering, mindre udstilling og varelevering. Hallen er på 589 m2, som rummer mange muligheder for din virksomhed! Velegnet til f.eks. mindre produktionsvirksomhed, smedeværksted, autoklargøring, mindre transport-/distributionsfirma med behov for isoleret lager, budcentral, salgskontor m/lagerbehov mmm.
Førstfor i hjørnet af bygningen er der indbygget kontorafdeling i 2-plan, hvor der er etableret te-køkken samt toilet. Det faktiske areal er 639 m2 med det integreret kontorafsnit. Byggeriet/hovedejendommen består af ialt 7 ens haller, der er opført mellem 1979-1986, og som i 2019 har fået udskiftet facade beklædning, porte og døre. Er beliggende med synlighed ud mod Hjaltesvej/Hammelvej i byens erhvervsområde, som tæller virksomheder som blandt andre, A/S JN BECH, Eb Slib, Sekura Cabins, Dansk BILSYN Randers, Entreprenørfirmaet René Mathisen, Bilbutikken A/S og mange flere. Ens for hele bygningsmassen er, at det hele fremstår i meget pæn og vedligeholdt stand. Bygningens højde går fra ca. 4.25 meter til 6,25 meter i kip, hvorfra der er masser af lys fra ovenlysvinduerne.  Ejendommen har gode tilkørselsforhold med plads til vareindlevering samt parkering - også til større køretøjer. E45-motorvejen er kun ganske få min. fra denne beliggenhed.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
176.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
193.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.125,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
303,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
26,-

Lokalet

Etage areal
639 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Hall
Parkering
Port
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere