SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanepladsen 12A, 2800 Kongens Lyngby

Istandsat erhvervslejemål

337.050,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9223Type : Detailhandel/butik

Istandsat erhvervslejemål ved Lyngby Station

Lige overfor Lyngby Station ligger Jernbanepladsen 12A, der kan blive dit fremtidige erhvervslejemål. Her lokkes du til at se nærmere på adressen grundet de store facadevinduer - ja, synligheden er ikke til at tage fejl af. Du overtager et lejemål, der ikke kræver nogen form for istandsættelse, og derfor kan du slå dørene op til flotte og indbydende rammer.

Lejemålet rejser sig i to etager, hvoraf butikslokalet ligger i stueplan. Her træder du ind i et åbent lokale, der er indrettet med et betalingsområde og gode siddepladser, og den elegante spindeltrappe fører til kælderen med god lagerplads, der er i flot stand. Her er der et personalekøkken samt plads til, at dine ansatte kan mødes omkring frokostbordet - desuden fører trappen direkte ned til to toiletter og en vask, som kan benyttes af dine kunder uden, at de får adgang til resten af kælderen.

Har du en forkærlighed for det kolde køkken, er det oplagt at starte en sådan forretning, og hvis du har ambitioner om at blive byens bedste kaffebar, så skal du heller ikke se dig tilbage. Når du overtager lejemålet, følger der delvist inventar med, der passer ind i café/kaffebar-visionen, og kunderne, de skal nok komme vrimlende. Du er nemlig sikret en god synlighed med placeringen direkte ud til Jernbanepladsen og passagen ned til Hovedgaden.

Rygtet om en ny kaffebar i Lyngby skal nok hurtigt sprede sig, og det er utrolig nemt at komme til og fra adressen - tag bare offentlig transport for eksempel med busser langs Jernbanepladsen, Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej samt Lyngby Station med regionaltog mod Køge, Hillerød, Holte og Hundige - det tager blot 20 minutter at komme til Københavns Hovedbanegård. Den centrale beliggenhed i Lyngby sikrer desuden en stor kundestrøm i området, hvilket også vil falde ud til din fordel.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Årlig leje
294.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
337.050,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.088,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.150,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
400,-

Lokalet

Etage areal
107 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Spindeltrappe
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere