SENEST SET
FAVORITTER

Hans Jensens Stræde 1, 5000 Odense C

Restaurant til leje i Odense C

756.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 512031490Type : Hotel & Restaurant

378 m² restaurant attraktivt beliggende i Odense C med udsigt fra tagterrassen

Restaurant til leje i Odense C

• Attraktiv beliggenhed i Odense C tæt på alt
• Mange siddepladser såvel inde som ude, med stor tagterrasse
• Gode eksponeringsmuligheder
• Pænt og præsentabelt lejemål med mange muligheder
• Charmerende og historisk ejendom fra 1850

Nu har du muligheden for at overtage restauranten på Hans Jensens Stræde 1, som har dannet mange gode stunder igennem tiden. Restauranten er velindrettet på 378 m² fordelt i stuen, på 1. og 2. sal.

Stueetagen er indrettet med en hovedindgang, reception, 3 større lokaler, hvor det ene kan lukkes af og fungere som et selskabslokale. En nyere og pæn bar i midten af lokalerne i stueetagen, hvor der er adgang til køkkenet bag baren. Et køkken med alt nødvendigt køkkenudstyr samt i hårde hvidevarer. Der er flere toiletfaciliteter i lejemålet – de findes i stueetagen og på 1. salen. I kælderen er der ligeledes plads til opbevaring mv.

1. salen er indrettet med to lokaler med flere siddepladser i hvert lokale og et område med en bar. Placeringen af baren ligger imellem lokalerne og tagterrassen, så man nemt kan tilkomme baren.

2. salen er oplagt til personale og besidder et mindre kontor, bad- og toiletfaciliteter samt vaske- og omklædningsmuligheder.

Udearealerne til lejemålet er gode, da disse byder på en hyggelig tagterrasse med ca. 40 siddepladser og muligheder for udeservering, afholdelse af arrangementer, smagninger mv. Fra tagterrassen kigger man bl.a. lige over på H.C. Andersens Have og Hus. Desuden er der et ekstra udeareal ved siden af bygningen, hvor der også er flere siddepladser.

De rummelige lokaler på både stueetagen og 1. salen er indrettet til at imødekomme enhver anledning, lige fra intime middage til store selskaber og begivenheder.

Ejendommen er en ældre ejendom som løbende er renoveret med respekt for detaljerne. Alt fremstår i pæn og vedligeholdt stand.

Beliggenheden er gennem tiden blevet mere og mere attraktiv, da bymidten er rykket nærmere H.C. Andersens Kvarter, som blot ligger på den anden side af lejemålet.

Er du den næste lejer, som ønsker at prøve kræfterne af med et nyt eller eksisterende koncept på en yderst attraktiv adresse? Så har du nu muligheden!

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant

Økonomi

Årlig leje
756.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
756.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
63.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
378 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
284 m²

Faciliteter

Bad
Reception
Selskabslokale
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere