Sag nr: 11401339
Til leje
Areal
Etage areal
112
Sekundært areal
0
Grundareal
0
Priser
Årlig leje i alt kr.
112.000
Årlig leje pr. etage m² kr.
1.000
Årlig driftsudgifter kr.
15.344
Årlig driftudgift. pr. m²
137
Salgspris kr.
0
Afkast %
0.00
Energimærke
 
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej
 
 

112-324 kvm gode butikslejemål udlejes

Brøndby Strand Centrum 14, 2660 Brøndby Strand Brøndby Strand

#112-324 kvm gode butikslejemål udlejes
#
#
#
#
#

Nyistandsatte og regulære lejemål med gode p-muligheder i tilknytning til butikstorvet. Ingen mad og blomster.

I Brøndby Strand Centrum udlejes gode butikslejemål • 112 – 324 kvm butik • Nyistandsatte og regulære butikslejemål • Butikstorvet har mange faste kunder • Gode parkeringsmuligheder i tilknytning til butikstorvet Brøndby Strand Centrum ligger ved Brøndby Strand S-togsstation og har store parkerings-arealer i umiddelbar tilknytning til butikstorvet, der er delvist overdækket. Butikstorvet har mange faste kunder til SuperBest, Aldi, Netto, biblioteket, posthuset, Apotek og Matas. Herudover byder centret bl.a. også på en Røde Kors forretning, spøg og skæmt forretning, frisør, bager, farvehandel, dametøj, lingeri, computersalg, solcenter, døgn-kiosk, kolonialforretning, bodega, pizzeria og kina restaurant. Så din forretning ses dagligt af mange kunder! Alle lejemål har flot indgangsparti og indgangsdør i glas, et stort og regulært forlokale, et mindre baglokale med mulighed for lagerrum/kontorplads, et toilet og køkkenafsnit. Der udlejes IKKE til madservering og blomsterbutik.
Din besked er blevet sendt.
Vi gennemfører i øjeblikket en brugerundersøgelse og vil gerne høre din mening om www.oline.dk.

Klikker du på "Ja, tak" skal du, når du forlader www.oline.dk, bruge et par minutter til at besvare 18 spørgsmål om din oplevelse af www.oline.dk og dine ønsker til funktionalitet. Selve undersøgelsen tager blot tre minutter - og du deltager selvfølgeligt anonymt.
Din besvarelse vil hjælpe os i vort arbejde på at forbedre www.oline.dk. Blandt de besvarelser vi har modtaget senest den 15. juli 2013 udlodder vi en iPad 3 med Retina skærm, Wi-Fi + Cellular og 64 GB til en værdi på kr. 6.400. Vil du deltage skal du oplyse din e-mail, når du har besvaret spørgsmålene. E-mail adressen vil ikke blive benyttet til andre formål.