SENEST SET
FAVORITTER

Engen 1, 7190 Billund

Attraktive byggeretter i Billund

8.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lasse Zinck
Telefon +45 4412 XX XX Se nummer
E-mail xx@halberg-olsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2024026Type : Grunde

Halberg & Olsen erhverv kan nu tilbyde attraktive byggeretter på Engen 1, Billund. Der foreligger allerede godkendt lokalplan.

Engen 1 har en ideel placering i byen, hvor der hverken er langt til naturens grønne ro el-ler byens fornødenheder, med indkøb, skole og idrætsfaciliteter i cykelafstand.
Billund er som by særligt kendt som hjemstedet for LEGO-klodsen og for Danmarks næststørste lufthavn, og byen har gennemgået bemærkelsesværdig udvikling i de sene-ste år. Særligt er især i turisme- og underholdningssektorerne vokset støt og tiltrukket nye arbejdspladser og borgere.
LEGOLAND tiltrækker besøgende fra hele verden og er medvirkende til Billund har ople-vet en økonomisk og kulturel opblomstring. Foruden den populære forlystelsespark, er Billund også fyldt med legepladser rundt omkring i byen, hvor man kan finde rig mulighed for at udfolde sig i både kreativitet og leg overalt. Samtidig har infrastrukturforbedringer og nye uddannelsesinstitutioner bidraget til at styrke lokalsamfundet og gør Billund til en familievenlig by i vækst i det sydjyske.

Økonomi

Pris i kr.
8.800.000,-
Pris pr. m² kr.
825,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.500,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3980 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10668 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere