SENEST SET
FAVORITTER

Rønnealle 41, 3450 Allerød

Attraktiv erhvervsejendom i Lillerød

6.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9214Type : Kontor

Attraktiv erhvervsejendom med nyrenoverede lokaler i Lillerød

Drømmer du om at have din egen klinik, eller går du med tankerne om kontor eller noget helt tredje? I så fald bør du læse med nu, når vi præsenterer alle detaljerne ved denne attraktive erhvervsejendom på Rønnealle 41.

Vi åbner døren op for flotte, nyrenoverede lokaler, der vil udgøre de perfekte rammer for lige netop det erhvervseventyr, du går og drømmer om. Ejendommen byder sig til med en yderst god indretning, og lokalerne benyttes på nuværende tidspunkt som klinik, men der er mulighed for det hele. Du præsenteres nemlig for en stor og indbydende reception og hele 11 kontorlokaler, der varierer i størrelse og kan anvendes efter eget ønske. Praktikken er desuden sikret med gangareal, gæstetoilet og en hyggelig frokoststue, der er udstyret med de nødvendige hårde hvidevarer og har plads til spiseområde.

Indvendigt fremstår ejendommen pæn og istandsat fra start til slut, og ønsker du at benytte lokalerne til klinik, er den fuldstændig indflytningsklar. Ejendommens faciliteter er på samme tid yderst gode, og der er tilmed en stor, anvendelig kælder, som byder på bryggers, toiletfaciliteter samt bad og giver dig gode muligheder for opbevaring med mere.
Nuværende ejer har fået opsat solcelleanlæg og 2 elladestandere ved ejendommen. Der er ydermere klargjort til til ekstra ladestandere hvis dette skulle ønskes.

Beliggenheden trækker bestemt heller ikke ned, for ejendommens gode placering sikrer et godt kundeflow fra alle de nærliggende boliger - her mangler der altså ikke noget i kombination med yderst gode parkeringsfaciliteter. Der er under en kilometer til Allerød bymidte, hvor der er indkøbsmuligheder og gode forbindelser til offentlig transport med stationen, ligesom der er nem adgang til Hillerødmotorvejen.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
6.000.000,-
Pris pr. m² kr.
16.529,-
Årlige driftsudgifter kr.
81.204,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
224,-

Lokalet

Etage areal
363 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
998 m²

Faciliteter

Bad
Gæstetoilet
Kælder
Parkeringsfaciliteter
Reception
Kontor

Teknik

Solcelleanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere