SENEST SET
FAVORITTER

Teglgade 3, 9550 Mariager

MARIAGER - Nu udbydes den hyggelige frokostrestaurant og

1.788.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000420Type : Hotel & Restaurant

Så er der opstået en sjælden mulighed for at få "foden under eget bord!" til en fornuftig pris/med potientiale for mersalg mv.!

Så er der opstået en sjælden mulighed for at få "foden under eget bord!" til en fornuftig pris/med potientiale for mersalg mv.!
Den kendte krostue/frokost-restaurant A´porta i hjertet af Mariager By med den virkelig hyggelige gårdhave hvor der hele sommeren igennem er mulighed for udendørsservering (60 pladser), musikarrangementer mv. og indendøre - spisestuen med plads til 30 spisende gæster og mulighed for udvidelse ind i krostuen hvor der kan sidde yderligere op til 40 gæster. Krostuen fungere yderligere, når køkkenet er lukket, som Mariager By´s foretrukne "værtshus" med hyggeligt barområde, spilleautomater mm. Hele bygningen har såvel ude som inde gennemgået en større renovering med nye gulve, maling, opgardering af kundetoiletter mv. og fremstår lige til at gå til, herunder har køkkenet - som ikke er stort! - ligeledes været igennem renovering og fremstår med praktiske fliser på gulve og vægge, stålborde og stort gaskomfur til brug for tilberedning/pandestegning af bl.a. fiskefiletterne til de populære stjerneskud!! Friture bruges ikke i restauranten - læs herom andet steds! Bygningen rummer - foruden de forskellige udhuse og depotrum også en tagetage med depotrum for ekstra service, samt en stor hyggelig "Billard-stue" med naturligvis et Søren Søgaard bord, men hvor der også er fundet vej og plads for dartskiver. Her venter mange mulighed for den/de rette person/er - om man ønsker at fortsætte forretningen eller har planer om at leve mere mad og satse mere på restaurantdelen - ejendommens beliggenhed er helt i top! Midt i Mariager By´s historiske bymidte med brostensbelagte gader, bindingsværk og stokroser, som år efter år - stort set hele året besøges af mange udefrakommende gæster, naturligvis mest om sommeren, hvor den hyggelige lukkede/ugenerte gårdhave næsten fordobler det samlede restaurantområde. Søg yderligere information omkring bygningen, krostuen og restauranten mv. på A´portas  hjemmeside brug  dette link: https://aporta.dk/

Forslag til anvendelse

Frokostrestaurant
Restaurant
Krostue

Økonomi

Pris i kr.
1.788.000,-
Pris pr. m² kr.
8.018,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.102,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
126,-

Lokalet

Etage areal
223 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
335 m²

Faciliteter

Depotrum
Gårdhave
Frokost
Billard

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere