SENEST SET
FAVORITTER

Havnegade 17 + 17B, 5000 Odense C

Spændende og alsidig erhvervsdomicil og projektejendom.

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9670000054Type : Kontor

Spændende erhvervsejendom til eget brug og/eller projektudvikling, midt i det spændende havneområde i Odense.


danbolig Erhverv Odense har fornøjelsen af at forestå salget af spændende og alsidig erhvervsdomicil og projektejendom, med eksponeret beliggenhed på Havnegade i Odense C.
 
Nyt domicil, pladsmangel på kontoret, eller måske lyst til at være med i udviklingen af Odenses havneområde....indgangsvinklerne kan være mange til denne helt unikke ejendom, som rummer både den historiske kontorbygning, hvor man kan indrette sig på de 283 m², og naboen 17B, som indeholder restaurationslokale på 41 m², der pt. udlejes til "Den lille Kabys". Her ligger et muligt projekt, idet der forventeligt vil kunne opføres op til ca. 610 m² i 5 plan, (i henhold til projektskitse udarbejdet af Trimmet Tegnestue) eller man kan fortsætte med at nyde godt af lejeren og den oplagte "frokostordning" man får med?! 
 
Den ikoniske bygning har præget området siden opførelsen for over 100 år siden, og ligger med flot eksponering mod Havnegade - hvor der lige nu og over de kommende år, udvikles på nabo-arealerne, noget man kan blive en integreret og harmonisk del af. 
 
Hovedejendommen må ikke nedrives (bevaringsværdig), men vil kunne renoveres til enten fortsat erhvervsmæssigt brug, eller søges ændret til bolig i forbindelse med et projekt. Ejendommens nuværende fysiske rammer indeholder indgang via vindfang, lille entre med toilet, stort lyst kontorlokale, et mindre mødelokale samt printerrum og ”bankboks”, bagudgang og trappe til 1.sal.
 
1.sal byder på gang/repos, køkken, mødelokale/personalerum med bar, toilet, arkivrum og 2 kontorlokaler. Desuden muret garage og lukket gård med jernport mod Nørrevoldgade.
 
I restaurationslokalet er der køkken i åben forbindelse med lokale til siddende gæster, lille depotrum, samt toilet. 
 
Det samlede erhvervsareal i bygningen er på 283m² + de 41m² i ”Den Lille Kabys”. Hertil kommer 17 m² kælder og 33 m² muret garage. Gård og garage, vil kunne gøre plads til 7-10 p-pladser, hvis det ønskes, ligesom udkørsel til enten Havnegade eller Nørrevoldgade giver forskellige løsningsmuligheder. 
 
Ser det spændende ud og er nysgerrigheden blevet vakt, så Kontakt danbolig Erhverv Odense, for yderligere information, materiale og fremvisning. Vi fanges på 66112233, eller odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Erhvervsdomicil

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
13.761,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.783,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
103,-

Lokalet

Etage areal
327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
629 m²

Faciliteter

Arkivrum
Garage
Vindfang
Toilet
Gård
Frokostordning
Kælder
Mødelokale
P-plads
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere